Pasiūlymas (laiškas) apie filmavimą su prof. kamera ir paslaugas (šokiai)

Sveiki (vardas),

kaip ir kalbėjome telefonu, siunčiu jums pasiūlymus ir bendrinę informaciją. 😊

PASIŪLYMAS:

  1. 2 prof. kameros, 1 statinė kamera, režisavimas, logistikos išlaidos. Kaina 600 + PVM (vienos dienos).
  2. 1 prof. kamera, 1 statinė kamera, režisavimas, logistikos išlaidos. Kaina 450 + PVM (vienos dienos).


Dėl garso transliacijos metu – kadangi čempionato metu manau turėsite vedėją, kuris pristatys dalyvius ir rezultatus, todėl garsą paimti į eterį yra galimybė iš jūsų turimos garso technikos (žinoma prieš tai turėsime pasikalbėti su jūsų renginio garsistu dėl visų tech. klausimų).

Tiesioginė transliacija vyktų mūsų sporto portale www.videosportas.lt, tačiau signalą galime paduoti ir į jūsų paskyrą (pvz. Youtube). Taip pat neribotam laikui jums išliks vaizdo įrašas, kurį bus galima peržiūrėti su ta pačia nuoroda arba susivedus renginio pavadinimą portalo paieškoje.

P.S. vienos dienos filmavimas trunka nuo jūsų varžybų atidarymo iki tos pačios dienos varžybų paskutinės programos paskutinio dalyvio pasirodymo.

Kaip ir minėjau, turiniu galėsite laisvai dalintis t. y. nuoroda bus visiems prieinama. Taip pat po tiesioginės transliacijos liks vaizdo įrašas, iš kurio bus galima pasidaryti vaizdo klipą ir kitas redagacijas. Mes esame atsakingi už visas autorines teises, kurios bus transliacijos metu. Įraše gali matytis reklamos, gali girdėtis įvairi muzika, jų niekas neblokuos.

Taip pat transliacijos metu galima įdėti jūsų ir/ar partnerių logotipus, reklamas. (tai aktualu paminėti, jeigu dar bendrausite su organizacijomis, kurios galėtų prisidėti prie renginio).

Pridedu kelis pavyzdžius, kaip atrodytų filmavimas pasiūlymo 2 variantu.

• Tarptautinis baleto ir šiuolaikinio šokio festivalis "ALLEGRO 2022" : https://videosportas.lt/v/NIoFg8
• I-oji diena | XXI Tarptautinis sportinių šokių festivalis "Lithuanian Open 2022"
: https://videosportas.lt/v/VaILjh
Rudens Taurė 2022 - 1 Diena : https://videosportas.lt/v/fFuPNv

Tai puiki pradžia technologijų pagalba viešinti jūsų propaguojamą veiklą ir pačia organizaciją Lietuvoje ir už jos ribų, kadangi. 😊

Pagarbiai,

Ar šis atsakymas padėjo jums?